Селин Дион излезе на сцената на наградите Грами на фона на

...
Селин Дион излезе на сцената на наградите Грами на фона на
Коментари Харесай

Селин Дион направи рядка публична изява на Грами

Селин Дион излезе на сцената на премиите " Грами " на фона на продължаващите ѝ здравословни проблеми.

55-годишната поп икона направи рядка обществена изява на 66-те годишни " Грами ", като се появи, с цел да връчи последната премия за вечерта. Дион украси сцената на Crypto.com Arena в Лос Анджелис, с цел да показа албум на годината – премия, която тя завоюва за първи път преди 27 години.

. in the house to announce Album of the Year winner! ❤️
— Recording Academy / GRAMMYs (@RecordingAcad)
Петкратната носителка на " Грами ", която през 2022 година беше диагностицирана с рядкото и нелечимо неврологично разстройство синдрома на скования човек, беше посрещната от овациите на цялостната със звезди аудитория.

„ Благодаря на всички, обичам ви. Когато споделям, че съм щастлива да бъда тук, в действителност го споделям от сърце “ , сподели тя. 

Преди да разгласи номинираните, Дион сподели на тълпата " в никакъв случай да не одобряват за даденост " насладата, която носи музиката. Тогава премията беше връчена на Тейлър Суифт.

Celine Dion and Taylor Swift backstage at the.
— Entertainment Tonight (@etnow)
Дион е любимец измежду Академията за звукозапис от десетилетия. Канадската звезда е петкратна носителка на " Грами " - взимайки първия си грамофон през 1992 година - и общо 16 пъти номинирана.

Появата на Дион на церемонията по награждаването я накара да излезе обществено за първи път, откогато посети хокеен мач в Лас Вегас сред Вегас Голдън Найтс и Монреал Канадиенс предходната година през ноември. Спортното събитие означи първата ѝ публична изява от три години и половина.

Изпълнителката на „ My Heart Will Go On “ за първи път разкри на почитателите, че е с рядкото неврологично заболяване, което може да аргументи изтощителни мускулни конвулсии в края на 2022 година Тогава тя показа през какво е минала в прочувствено видео, публикувано в Instagram в края на 2022 година, в което тя изясни положението си и това значи, че ще би трябвало да отсрочи датите на турнето си. 

Celine Dion makes a surprise appearance to present Album of the Year at the 2024
— The Hollywood Reporter (@THR)
Според Фондацията за синдром на скования човек, положението визира централната нервна система, по-специално мозъка и гръбначния мозък. 

„ Пациентите могат да бъдат инвалиди, приковани към инвалидна количка или на легло, неспособни да работят и да се грижат за себе си “ , споделят те, добавяйки, че неврологичното заболяване с автоимунни характерности може да включва признаци като „ хипер ригидност, изтощителна болежка, хронична тревога “ и мускулни конвулсии " толкоз мощни, че могат да разместят ставите и даже да счупят кости. "

Тъй като певицата трябваше да вземе трудното решение през май 2023 година да отмени датите на турнето в обозримо бъдеще, тя разкри, че ще показа интимен документален филм с почитателите за последните си провокации. Проектът, озаглавен I Am: Céline Dion, ще бъде режисиран от номинираната за " Оскар " документалистка Ирен Тейлър и ще бъде пуснат по някое време в Amazon Prime Video по-късно тази година.

През септември сестрата на суперзвездата  Клодет показа настояща информация  за здравето на сестра си в изявление: „ Тя прави всичко, с цел да се възвърне “, сподели тя.  " Тя е мощна жена. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР